Tuesday, October 1

Aurinkolasit ja Valentino lompakko


Aurinkolasit ja lompakko oli ensimmäiset tuotteet, jotka ostin Science and Technology metro aseman markkinoilta. Aurinkolasit maksoivat noin kuusi euroa, joten niitä on helppo käyttää pelkäämättä että hajottaisin kalliit lasit. Mukaani tuomani aurinkolasit pitää olla kotelossa, etteivät ne hajoisi, mutta uusilla laseilla ei ole niin väliä sillä voin käydä ostamassa uudet heti tarvittaessa. Ja koska markkinoilla on niin laajat valikoimat naisten aurinkolaseja, enpä usko että minulla tulee olemaan ongelmia löytämään uudet parit.

Lompakko oli toinen asia, jota tarvitsin jo heti alussa, sillä olin ottanut mukaan vanhan ja rikkinäisen Guessin lompakon. Valentino lompakko on juuri sopivan kokoinen ja malli on niin jännä, että voin ottaa sen laukkuna mukaan mennessäni ulos. Tarjolla oli paljon värejä esim. pinkkinä, sinisenä tai oranssina, mutta musta sopii parhaiten kaikkeen, eikä herätä liikaa huomiota. Koska myyjä väitti lompakon olevan oikeata nahkaa, hintaa oli vaikea saada alas. Jouduin menemään liikkeeseen jopa kaksi kertaa ennen kun sain lompakon itselleni. Tähän saakka olen maksanut lompakosta, enemmän kun mistään muusta markkinatuotteesta, eli 230RMB mikä on noin kolmekymmentä euroa. Mutta lompakko on ollut tähän saakka hintansa arvoinen, sillä se on ollut joka päiväsessä käytössä ja ei mitään naarmuja ole vielä ilmaestynyt.

                             ☆★☆★☆★☆★☆★

One of the first things I have bought from the Science and Technology market was a pair of sunglasses and a wallet. Both items were something I really needed so I didn’t look for them for a long time or compare prices. The sunglasses are great since they weren’t that expensive and I don’t need look after them as carefully as for my more delicate ones. I was about to buy Ray-Bans as well but I have to do that another time.

The wallet caught my eye directly when I saw it, since I hadn’t seen anything like it before in the shops. There were different colored wallets e.g. pink, orange, light blue, but the black one can be used with anything and it still looks chic. I started the price so low when haggling that the shopkeeper didn’t even bother to start negotiating with me. I had to return the next day with a higher price that they finally accepted. I might go and buy it in more colors if they still have them during Christmas.