|
The famous Pavlova dessert |
|
The teacups are beautiful but for me too expensive to buy for myself |
|
The modern Pudong meets historical Puxi |
|
The outside terrace was pretty full |
|
A picture of inside the restaurant |
|
I love the decoration of the restaurant |
|
The view from the terrace |
|
M on the Bund is located at the Bund, just like the name indicates |
M on the Bund –ravintolassa
tuli käytyä viimeksi noin vuosi sitten. Oli aivan pakko saada heidän ihanaa
marenkijälkiruokaa, joten lähdimme sinne lauantaina. Sen sijaan, että olisimme
menneet brunssille, säästin 45 euroa, ja menimme iltapäivä teelle, joka alkoi
kello kolmelta. Olin tehnyt pöytävaruksen, ja meidät pyydettiin tulemaan vasta
puoli neljäksi. Saimme siis hetken ennen teetä levähtää Bundin kävelykadulla
auringossa. Suurin osa asiakkaista oli terassilla, ja meidätkin pistettiin ulos
istumaan. Tilasimme yhden iltapäivä tee –setin ja yhden Pavlova annoksen. Lisäksi sain yhden kannullisen Pu’er teetä ja
CC tilasi kannullisen kukka-hedelmä teetä. Teesettiin kuului sekä suolaisia
että makeita pikkuleipiä. Löytyi kolme leipää eri täytteillä ja kaksi piirakan
palasta. Piirakat olivat turhan pieniä, mutta niin se vaan on näin kalliissa
ravintolassa. Kaksi skonssia ja kolmea eri täytettä, jotka sai itse pöydässä täyttää
mielensä mukaan. Kipoista löytyi vadelma hilloa, kermavaahtoa ja
kärsimyshedelmä hilloa. Viimeiseksi oli kaksi pientä pikkuleipää, jotka eivät
olleet mitenkään erikoisia. Lopuksi vielä kännykkä täyteen maisemakuvia, sillä
terassi sijaitsee aivan upealla paikalla Lujiazuin pilvenpiirtäjien vastapäätä
Bundilla. Kävimme kuvamme hyvään aikaan ottamassa, sillä seuraavaksi tuli jo
ryysis kun kolmen pöydän seurueet tulivat kaiteiden luo ottamaan kuvia.
It
has been almost a year since I last time went to M on the Bund. I have longed
after the famous Pavlova dessert and finally got it. As of now this might be my
favorite dessert. Instead of going to the brunch, I saved some 300rmb and went
to the Afternoon tea. The tea is served during the weekends from three to maybe
five. We had the afternoon tea set with some Pu’er tea and some Shanghai dream
fruit and flower tea. The tea set came with some sweet and savory treats. There
were three breads with different fillings and two pieces of pie. Of course we
shared everything so there wasn’t much to eat, just a mouthful of everything.
The best part was two scones that could be filled with whipped cream, raspberry
jam or some sort of passion fruit compote. The last two desserts on top weren’t
that interesting. The view from the terrace is great and we got some nice shots
of the skyscrapers on the opposite side. Luckily the weather outside was warm
and sunny so the afternoon tea was a pleasant experience.