Saturday, May 2

Kakadu








Lauantaina meidän oli tarkoitus mennä eläintarhaan, mutta en jaksanut herätä seitsemän aikaan, joten eläintarha sai jäädä toiselle päivälle. Sen sijaan kävimme syömässä vähän eksoottisempia lihoja keskustan aussi ravintolassa. Itse tilasin suositun emu hampurilaisen, ja CC otti krokotiili hampurilaisen. Oma purilainen oli erinomainen, sillä mausteena käytetty punajuuri maistui loistavalta pihvin kanssa. Krokotiilipihvi maistui kalalle, eikä niin hyvältä, kun mielestäni krokotiili oli Australiassa maistunut. Otimme vielä jälkkärit perään, mutta ne eivät oikein olleetkaan niin herkullisia, kuin miltä ne menulla vaikutti. Suklaakakku oli huonoin mutakakku, jonka koskaan olen syönyt, ja syötyäni Pavlova annoksen M on the Bundilla, yhtä hyvää en usko muualta löytävänikään. Paikka oli kalliimpi kuin mihin olen tottunut, mutta kun ei pitkään aikaan ole käynyt yhdessä keskustassa syömässä, oli pakko kokeilla jotain uutta, mutta enpä usko jatkossa ostavani yli 15 euroa maksavia hampurilaisia. 

                                                                                                                                                                   


On Saturday we were supposed to go to the zoo, but I was too lazy to get up at seven in the morning, so we decided to take the trip another day instead. Instead we went to an Australian restaurant to have some more exotic meat for lunch. I had the Emu burger, which I had read about before, and CC chose the crocodile one. My emu burger was excellent with some beetroot, but the crocodile one was a disappointment and tasted like fish. Not at all as good as I remembered crocodile meat to taste like back in Australia. We also got some dessert that didn’t quite taste that awesome as I had imagined based on the description in the menu. The chocolate mud cake was probably the worst mud cake I have ever tried and the Pavlova wasn’t even near the goodness back in M on the Bund. Altogether our lunch cost a bit under 400rmb, but it was okey for tasting something more exotic once in a while.