Sunday, April 5

Detox-paketti saapui





Tiistaina tilasin FSJuicelta itselleni detox pakkauksen ja CClle kuntosali pakkauksen. Olin pari viikkoa sitten designer markkinoilla edustajan kanssa jutellut tilaus-aikatauluista kotiinkuljetuksen suhteen, ja hän oli sitten antanut vähän väärää tietoa. Sen sijaan, että edustajan mukaan, juomat tulevat kotiin seuraavana päivänä, sain ne aikaisintaan kolmen päivän jälkeen. Kun tilaus oli tehty, sain seuraavana päivänä puhelun FSJuicelta, sillä he halusivat vielä varmistaa tilauksen ja kertoa, että ne saapuvat kotiini perjantaina ennen kello kahtatoista.

Perjantaina olin ajoissa hereillä, odottelemassa tilaustani. Mitään ei kuulunut, kunnes vähän ennen kahtatoista sain puhelun. Paikan edustaja, soitti ja sano, että kuljettaja oli paikalla yhdeksän aikaan, mutta kukaan ei ollut vastassa. Jahas, mitäköhän tällaiseen vastaa, kun asuu kerrostalossa. Parin puhelun jälkeen tuli selväksi, että kuljettaja tulee kahden aikaan uudestaan. Tälläkertaa kysyin, voisivatko he soittaa minulle, kun kuljettaja on saapunut, jotta minun ei tarvitse kello kahdelta mennä ulos kyttäämään kuljettajaa. Tähän vastattiin, että eihän kuljettaja englantia osaa puhua. Onneksi päivittäin ei tule paljon puheluita, joten voin arvata, mikäli kiinalainen kahden aikaan soittelee, että mitä asia koskee.

Vähän ennen kahta sain puhelun, ja selkeällä kiinan kielellä kuljettaja kertoi saapuvansa. Kipaisin alas ja siellä oli pakettini mopo-kuljettajan kyydissä. Olin valinnut maksutavaksi pay-on-delivery, joten rahat kuljettajalle ja laatikon kanssa takaisin sisään. Ihmettelin, kun kuljettaja antoi loppusummaksi 20rmb (3e) halvemman hinnan, kun mitä netissä olin tilannut. Mutta syy tähän oli, että minulla oli alennuskuponki kännykässä, ja tehdessäni tilauksen koneella, kerroin tästä heille, ja kappas vain se toimi, ja alennukseni sain! Kuulemma hedelmä- ja vihannes juomat kestävät vain 72h ja pähkinämaidot 48h, joten äkkiä juomaan.

                                                                                                                                                                      

I ordered my detox set from FSJuice on Tuesday, but they made the delivery three days later. The drinks are delivered home and I was informed that they would arrive on Friday before twelve o’clock. I woke up early and waited for my juices, but nothing happened until a bit before twelve, when a man called and told me that the delivery was made at nine o’clock, but nobody was receiving the pack. I live on the fifth floor of an apartment building, of course I don’t stand at the door and wait for my delivery… I was informed that they would try again, and that the delivery guy would come around two o’clock. I asked them to call me this time, when the guy is outside and to this he replied, but the delivery man only speaks Chinese? I ensured that I was able to understand enough Chinese to know if it is a delivery man calling and if he is outside the door or not.


A bit before two I got a call and a man with pretty easy to understand Chinese let me know he had arrived at the destination. I went down, paid the delivery guy and got a big box with 14 juices and two snacks backed in a cooler box. Since the juices and milks are fresh, I have to consume them pretty quickly.