The starter could either be a soup or some seafood |
Potatoes and chicken is something I haven\t eaten in a long time |
Kävelykierroksen jälkeen
kuusi meistä jatkoi matkaan yhdessä lounaalle. Pieni ravintola löytyi vähän
matkan päästä ja jäimme ulos terassille syömään. Kaikki valitsivat lounas
menun, johon kuului joko kaksi annosta hintaan 98 (15e) tai kolme hintaan 108
(16,50e). Olin ainut joka otti kolme annosta, sillä siihen kuului jälkiruoka,
ja totta kai mikäli jälkiruoka maksaa vain puolitoista euroa enemmän, niin
kyllä sen pitää ostaa. Saimme alkupala keitot melko nopeasti vaikka meidän
tultua paikalle terassi täyttyi nopeasti. Porkkanakeitto oli hyvää ja
lisukkeena oli lämpimiä patonkipaloja. Tämän takia kai pääruoalla kesti melko
pitkään, ja monet parit, jotka olivat tulleet meidän ryhmän jälkeen, olivat
saaneet jo kaikki ateriansa. Pääruokana melkeinpä kaikilla oli kanaa ja
perunaa. Joillakin jäi kanasta osa syömättä, sillä ei ne mitään parhaimpia kanafileitä
olleet. Itse olen niin tottunut syömään vaikka mitä ihme lihaosia kotona
Kiinassa, että kaikki liha, missä ei ole luita on syötävää. Minut on jopa
pikkuhiljaa totuteltu syömään luisia lihanpaloja ruokapöydässä, sen jälkeen kun
olen jättänyt lukuisat liha-ateriat koskematta.. Olin siis ainut joka oli
tilannut jälkiruoan, ja arvata voi, että silläkin kesti. Kaikki olivat jo
valmiit ja kolme olivat jo jatkamassa matkaan kunnes jälkiruoka viimein saapui.
Hotkin sen samalla alas kun laskua maksettiin. Jälkiruokaan kuului kolme pientä
annosta, vanilja-vanukas, leivos ja mango-kakkupala.
After
the walking tour some of us went out for lunch. We found a small place with a
great terrace. We arrived just before lunch time, so in just a couple of
minutes the terrace was full. We all chose the lunch menu including either two
dishes for 98rmb or three for 108. Everybody else stuck with the two set menu, except
for me, who also wanted the dessert. Why not take dessert when it only costs
10rmb more? Few places have such cheap desserts. The starter was a carrot soup
that was pretty good. The main on the other hand was chicken and potatoes. Some
didn’t finish all of the chicken as it wasn’t the best files and had some weird
parts included, I didn’t notice and ate up everything. After eating weird meat
dishes every day cooked by a Chinese uncle at home, I have got used to eating
meat with bones that you just casually spit out on the middle of the dinner
table. Getting the main took some while, but waiting for my dessert when
everybody else had finished was painful. Luckily I ate it up at the same time
as the rest were paying the bill, so nobody had to suffer with me and wait for
me to finish my meal.