Tuesday, February 17

Xin Hai Hui -ravintola

Frying our own vegetables, mushroom and in this case some giant shrimp

Chocolate fondue with some fruit
Vegetables to choose from
The meat section
The buffet was divided into three sections
The cake selection wasn't too bad

Olimme tvssä nähneet ohjelman, jossa vieraillaan eri ravintoloissa, ja päätimme kokeilla yhtä, sillä se vaikutti hyvältä ja halvalta. Emme tienneet missä se sijaitsee, mutta onneksi se löytyi heti ensimmäisellä nettihaulla. Xin Hai Hui –ravintola oli seisovapöytä tyyppinen paikka, vaikka kaikki lihat ja vihannekset pitää itse paistaa. Paikka oli vain tiettyihin aikoihin auki, ja koska olimme puolitoista tuntia liian ajoissa ehdimme käydä kiertelemässä paikkoja. Tullessamme takaisin jouduimme jonottamaan sisäänpääsyä, mutta saimme pöydän viidessä minuutissa. Paikka oli siis ihan täynnä, ja syynä lienee se, että yksi henkilö maksaa 89rmb, eli noin 12euroa ja kahdessa tunnissa saa syödä niin paljon kuin vain ehtii. Pöytämme täyttyi liha astioista ja aloimme paistamaan naudanpaloja ja pekonia. Lihojen lisäksi tarjolla oli paljon vihanneksia, kalaa, äyriäisiä, hedelmiä, kastikkeita ja kakkuja. Normaalista seisovasta pöydästä emme paljon ottaneet, sillä pääasiassa näissä paikoissa syödään vain lihaa. Hanajuomat kuuluvat myös hintaan. Vaikka tarjolla on kaikkea mitä haluaa syödä, niin aikarajoitus on sen verran stressaavaa, että alkuun syö aivan liian paljon ja nopeasti, että ehtii jälkiruokiakin syömään. Nimittäin kerran on tapahtunut niin että aika loppui toisessa paikassa ja en päässyt jälkiruokia kokeilemaan. Kyllä se harmitti.

                                                                                                                                                                   
  

We skipped Valentines dinner and had it yesterday at a restaurant we had seen on tv. The buffet style restaurant was located in the Peoples Square area and two hour dinner costs 89rmb per person. Xin Hai Hui –restaurant was only open at specific times and when we came back the place was so full that we had to queue for a while. The restaurant is mix between a buffet and bbq place, since you have to prepare meat and vegetables by yourself on the grill at every table. We some ten plates of beef as the couple besides us ate like pigs and had double the amount of plates. The selection of meat was great, but there are also lots of vegetables, fish, sushi, fruits, cakes and a buffet table. The drinks are free flow as well. The place was nice and we had our table in a quieter area which was nice. The only downside is the two hour restriction which puts pressure on the first hour to eat too much and too fast.