Friday, February 28

Singapore-ruokaa



Tässä vielä pari kuvaa siitä mitä Singaporessa tuli syötyä, ja sitten kaikki Singaporesta pitäisi olla jo mainittuna ennen kun jatkan Indonesian Baliin täällä blogissa. Ensimmäisenä päivänä teki mieli syödä intialaista ruokaa Little Indiassa. Enpä sitä tehnytkään, vaan päädyin syömään intialaista riisiä eri kastikkeiden ja naan leivän kanssa ION ostoskeskuksessa, sillä löysin intialaisen ravintolan alakerran ruokapuolelta. Orchard Centralissa minä kokeilin Laksa keittoa. Kalaliemeltä maistuvassa sopassa oli kananmunaa, katkarapuja ja jotain ituja ja leivän palasia. Vaikka täälläkin ruokakerroksessa olisi ollut vaikka kuinka paljon valinnan varaa pastoista dimsumeihin ja korealaisesta japanilaiseen, halusin kokeilla jotain Singaporelle ominaista ruokaa. Iltapäivällä kävimme vielä kolmannessa ravintolaosastossa, mennessäni syömään iltapalaa the Shoppes ostoskeskuksessa. Viimeinen paikka oli erikoisin, sillä keskellä oli luistelurata.

                                 ☆★☆★☆★☆★☆★

Here is still some pictures from what I ate in Singapore and then I can start working on my posts about Bali after this. On the first day I wanted to eat Indian food, so I ended up doing it in ION Orchard shopping mall food court. They had an Indian restaurant from which I got some rice with four different sauces and naan bread. It wasn’t the best Indian food I tasted, but it was easy and fast to order food in the food court. I even tried some Laksa soup in the afternoon in Orchard Centrals food court. I think they had the same selection of different food stalls, but I rather ate something Singaporean, than taking pasta or dimsum, or even Korean or Japanese dishes I could easily find anywhere else. In the evening we went for the third time to eat to a food court, as we went to the Shoppes mall. There I only had some fish and chips. This food court was the most special, with an ice-skating rink in the middle of the floor.