Tässä vielä pari kuvaa
siitä mitä Singaporessa tuli syötyä, ja sitten kaikki Singaporesta pitäisi olla
jo mainittuna ennen kun jatkan Indonesian Baliin täällä blogissa. Ensimmäisenä
päivänä teki mieli syödä intialaista ruokaa Little Indiassa. Enpä sitä
tehnytkään, vaan päädyin syömään intialaista riisiä eri kastikkeiden ja naan
leivän kanssa ION ostoskeskuksessa, sillä löysin intialaisen ravintolan
alakerran ruokapuolelta. Orchard Centralissa minä kokeilin Laksa keittoa. Kalaliemeltä
maistuvassa sopassa oli kananmunaa, katkarapuja ja jotain ituja ja leivän
palasia. Vaikka täälläkin ruokakerroksessa olisi ollut vaikka kuinka paljon
valinnan varaa pastoista dimsumeihin ja korealaisesta japanilaiseen, halusin
kokeilla jotain Singaporelle ominaista ruokaa. Iltapäivällä kävimme vielä
kolmannessa ravintolaosastossa, mennessäni syömään iltapalaa the Shoppes
ostoskeskuksessa. Viimeinen paikka oli erikoisin, sillä keskellä oli luistelurata.
☆★☆★☆★☆★☆★
Here is still some pictures from what I ate
in Singapore and then I can start working on my posts about Bali after this. On
the first day I wanted to eat Indian food, so I ended up doing it in ION
Orchard shopping mall food court. They had an Indian restaurant from which I
got some rice with four different sauces and naan bread. It wasn’t the best
Indian food I tasted, but it was easy and fast to order food in the food court.
I even tried some Laksa soup in the afternoon in Orchard Centrals food court. I
think they had the same selection of different food stalls, but I rather ate
something Singaporean, than taking pasta or dimsum, or even Korean or Japanese
dishes I could easily find anywhere else. In the evening we went for the third
time to eat to a food court, as we went to the Shoppes mall. There I only had
some fish and chips. This food court was the most special, with an ice-skating
rink in the middle of the floor.