Monday, February 15

Mi Camera




Tässä isältä saamme joululahja, eli kiinalaisen Xiaomin Mi action kamera. Kamera muistuttaa huomattavasti GoProta, ja monet ovat verranneet näitä laitteita toisiinsa, sillä tuloksella, että ei Mi kamera mikään huono ole hintaansa verrattuna. Tottakai laatu ei voi olla samaa tasoa kun monta satasta maksavat GoPro laitteet, mutta Mi kamera on ollut tähän saakka loistava käytössä. Emme ole päässeet kameraa käyttämään kun pari kertaa uuden vuoden aikana. Seuraaviin blogi postauksiin tulee varmaan kuvia, jotka kameralla olemme ottaneet.

Kamerassa ei ole näyttöä, eli se pitää liittää kännykkään, ja sen kautta näkee mitä kuvaa. Tästä huolimatta kameralla voi kuvata todella hyvin ilman kännykkää. Kamerasta löytyy kolme näppäintä. Yksi niistä on/off näppäin, jolla voi valita mikäli haluaa kuvata kuvia vai videon, ja se sijaitsee linssin vieressä. Toinen on wifi näppäin, sillä kamera liitetään puhelimeen wifillä, ja se löytyy kameran sivusta. Viimeinen näppäin sijaitsee kameran päällä, ja sillä otetaan kuvia. Kamerasta löytyy vaikka millaisia erikoistehosteita, joita emme ole vielä päässeet kokeilemaan. Xiaomi kameran lisäksi olemme hankkineet kasan muita tuotteita. Xiaomi on sen verran edullinen, ja myös laadukas muihin merkkeihin verrattuna, että odotamme innolla mitä muuta on tulossa. Xiaomi on kova kopioimaan muita merkkejä, ja luulen, että sen takia sitä ei vielä monesta maasta löydykään.

--------------------

We got an action camera from my father as a Christmas gift. The Xiaomi Mi camera is similar to GoPro, but much simpler and not as expensive. I have looked at many comparisons made between the two, and most people agree that the Mi camera is quite good. We haven’t been able to use the camera that many times, but during the Spring Festival we were able to take it out a couple of times. I will add the pictures in the following blog posts.


The camera doesn’t have a screen, so the only way to know what is photographed is through looking at your phone. The camera connects by wifi, and you can do all sorts of different effect with the phone. The camera only have the on/off button, with which to choose if you want to take pictures or videos, a wifi button and the button with which to take the picture. The camera is a lot of fun and hopefully we will go somewhere we can have a better try on making some nice pictures or videos. In addition to the camera we have bought lots of other stuff from Xiao Mi. We really like the quality goods they offer as they aren’t even that expensive.