Monday, March 17

Australian herkkuja





Australiassa oli tarkoituksena sekä syödä että nähdä krokotiili ja kenguru. Aloitimme syömisellä, ja ihme kyllä melkein jokaisesta ruokalistasta löytyi jotain ruokia sisältäen näitä lihoja. Menimme sateelta suojaan urheilu-baarin katetulle terassille istumaan ja tilasimme tasteing platterin, jossa oli krokotiilia ja muita mereneläviä. Lisukkeeksi otimme sitten paistettua kengurua. Kenguru ei ollut mitään parasta, sillä liha oli mediumia, mutta toisaalla krokotiili oli ihan hyvää. Olisin krokotiilia halunnut vielä jälkeenpäinkin syödä lisään, mutta silloin emme enää löytäneet paikkaa joka olisi auki ennen yhtätoista, jossa olisi tarjolla krokotiilia. Ostimme myös lentokentältä krokotiili ja kenguru jerkyä, eli kuivattua lihaa, mikäli nälkä tulisi myöhemmin.

                                 ☆★☆★☆★☆★☆★


We had on our to-do-list in Australia to both see and eat crocodile and kangaroo, as they are the national animals of the country. A lot of places had dishes containing these ingredients, so as it started raining we took cover in one of the main-streets eateries. The sports-bar like place served crocodile on a tasting platter with some other creatures from the sea. We also took a side plate with kangaroo meat, but as it was only medium done it didn’t taste too great. The crocodile on the other hand was good, and I wanted to eat some more the next day. We also ended up buying some crocodile and kangaroo jerky on the airport, in case we want it later on.