Viimeinen työpäivä tuli
ja meni viime torstaina. Perjantain piti olla viimeinen virallinen päivä, mutta
sillä sinä päivänä sähköt eivät olisi toimineet, sain yhden vapaapäivän ennen kotimatkaa.
Luulin, että viimeisenä päivänä ei tapahtuisi paljon, mutta se olikin todella
kiireinen. Minulla oli kahdeksan 30-minuutin tuntia, kirjoitusopetustunti ja
lisäksi piti siivota kone ja pöytä, käydä hakemassa nimikirjoituksia jokaiselta
osastolta ja palauttaa tavarat oikeille henkilöille. Onneksi selvisin ja
töitten jälkeen ajoimme Jinkelu ostoskeskukseen syömään. Valitsimme tällä
kertaa Singaporelaisen keittiön. Tilasimme snack-lautasen, jossa oli
kananvartaita, kevätrullia ja muita pieniä herkkuja. Satay-possu ei ollut hyvää,
mutta laksa keitto oli maukas. Saimme itse kiehuvaan keittoon lisätä
vihanneksia ja mereneläviä.
My
last day at work was finally on Thursday. Actually, I was supposed to work on
Friday, but to my big relief the building would turn of the power for that day,
so my last day was moved up. I thought it would be a boring last day, but I was
busier than I had expected. Lots if short classes and writing class in addition
to cleaning my computer and workspace and doing some administration tasks
before I could leave. After the hectic day we drove to Jinkelu, where we had
some great Singaporean food. We ordered a snack platter, with ribs, chicken on
spear, spring rolls and so on. The satay pork skin was not good but the laksa
soup was tasty. We could add the seafood and vegetables in the soup on our own.
The restaurant was packed when we arrived and quite big, but still comfortable.
I’m happy it is easy to try out different food from different countries in this
city.